Info

(P) Microsoft Envision România. Miruna Imbri, Head of Operations - CAPEX.com: “Viva Goals este un tool esenţial în organizaţia noastră în acest moment.”

(P) Microsoft Envision România. Miruna Imbri, Head of...

Autor: Publicitate

13.04.2023, 17:45 152

CAPEX.com, fintech autohton de succes, a fost invitat ca speaker în cadrul evenimentului Microsoft Envision, unul dintre cele mai importante evenimente de tehnologie de pe plan local, dedicat mediului de afaceri.

Lideri din mediul de business şi antreprenori din România, inclusiv din comunitatea de start-up-uri, au discutat despre noi modalităţi prin care să accelereze transformarea digitală în companiile lor, astfel încât acestea să rămână competitive, productive şi să genereze în acelaşi timp un impact pozitiv în societate. 

Una dintre temele discutate a fost “Viva Goals - The Game-Changing approach to Performance & Collaboration”, unde Miruna Imbri, Head of Operations la CAPEX.com, a prezentat impactul pe care Microsoft Viva îl are în cadrul companiei sale.

Aceştia au o strânsă colaborare cu Microsoft, adoptând produsele gigantului tech încă de la fondarea companiei, în 2018. Astfel, ascensiunea rapidă pe plan mondial a fintech-ului poate fi privită drept confirmare a suportului pe care ecosistemul Microsoft îl oferă. De asemenea, implementarea rapidă a fiecărui nou produs lansat aduce un plus operativităţii, după cum declară cei de la CAPEX.com:

“În ultimul trimestru al anului trecut ne-am concentrat pe  implementarea unui modul de HR alcătuit dintr-o suită de aplicaţii precum Viva Goals şi Dynamics HR, cu scopul de a creşte productivitatea prin digitalizarea cât mai multor procese şi eficientizarea comunicării şi colaborării. Datorită integrării native, accesibilităţii facile prin Teams şi a interfeţei prietenoase, Viva Goals a fost uşor de implementat în rândul angajaţilor” spune Miruna Imbri, Head of Operations la CAPEX.com. “Viva Goals este un tool esenţial în organizaţia noastră în acest moment. Iar roadele implementării au început să se vadă încă din primul trimestru.”

Insight-urile oferite în timp real şi abordarea bazată pe date a platformei Viva a permis CAPEX.com să-şi optimizeze politica de remuneraţie şi administrarea beneficiilor, creând astfel un mediu de lucru pozitiv ce sprijină satisfacţia şi productivitatea angajaţilor. Cu Viva, CAPEX.com are acces la instrumente de ultimă generaţie ce o ajută să rămână în fruntea competiţiei într-o industrie dinamică şi aflată în continuă evoluţie. 

Despre CAPEX.com

CAPEX.com este o platformă de tranzacţionare online de referinţă, care oferă o gamă largă de instrumente financiare, de la produse simple la cele mai complexe. Compania se angajează să ofere clienţilor săi un mediu de tranzacţionare uşor de utilizat şi sigur.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO