Info

(P) Parisian Views Residences, un alt fel de complex rezidential

(P) Parisian Views Residences, un alt fel de complex...

Autor: Publicitate

27.01.2016, 12:55 2167

Un aer parizian

Cine nu si-ar dori o locuinta cu aer parizian in centrul Bucurestiului? Acesta a fost punctul de plecare in dezvoltarea unui proiect imobiliar ambitios: Parisian Views Residences. Pe strada Gheorghe Manu, in inima orasului, exista o zona unde reperele arhitectonice dau un aer special oricarei plimbari. Casa Memoriala Spiru Haret este unul dintre aceste repere. Nevoia de renovare si conservare a acestui imobil a adus in prim plan ideea punerii lui in valoare si, in acelasi timp, transformarea lui in piesa centrala a unui ansamblu rezidential. O piesa care sa inspire si sa dea tonul unui habitat select, cu aer sofisticat si, in acelasi timp, cu un parfum parizian.

O noutate si o provocare pentru IN-SPEKT Development, avand in vedere atat pariul asumat pentru renovarea celor 740  de mp ai imobilului Spiru Haret, investitie care s-a ridicat la 700.000  de euro, si, in acelasi timp, construirea unui complex spatiu rezidential.

Parisian Views Residences este cel mai recent proiect IN-SPEKT Development pentru zona de rezidentiale si high-market.

French Touch

16 apartamente unice pe o suprafata totala de  2000 mp, fiecare cu specificul sau inspirat de locuri vestite ale Parisului. Acesta este Parisian Views Residences. Apartamente luminoase, cu personalitati distincte, farmecul capitalei Frantei regasit in mijlocul Bucurestiului. Zone de living vitrate generos, accente boeme si linii elegante, finisaje de calitate si o priveliste de invidiat.

Primele trei etaje ofera cate un singur apartament pe nivel, in timp ce restul etajelor dispun de 4 unitati locative de cate 2 sau 3 camere. Apartamentele au spatii generoase si sunt construite astfel incat sa ofere intimitate prin designul si materialele oferite.

Complexul este o noutate pe piata imobiliara din segmentul rezidential. Totul este rezultatul unui efort conjugat pentru a pastra personalitatea elementului central, Casa Memoriala Haret si, pe de alta parte, reintegrarea lui in contextul urban prin medierea elementelor arhitecturale vechi si noi, ajungandu-se la un complex rezidential cu un aer diferit fata de restul locuintelor obisnuite.  Pentru a ocroti stilul neobaroc al Casei Memoriale Spiru Haret, aceasta a fost protejata printr-un etaj retras, construit din profile minimaliste, vitrate, cu caracter neutru. Investitia totala a proiectului rezultat este de 6,000,000 Euro.

 

Piata imobiliara din Bucuresti

Parisian Views Residences a intrat pe piata imobiliara din Bucuresti in 2015, la un moment oportun pentru expunerea unei viziuni noi si a unor standarde contemporane.

Tranzactiile de pe piata imobiliara locala s-au ridicat, pentru primele zece pozitii in top, la aproximativ 300 de milioane de euro, adica undeva la jumatate din totalul pietei. Cel mai dezvoltat segment s-a dovedit a fi cel al spatiilor industriale si logistice, cu aproape 230.000 mp construiti.

Totodata, 2015 a fost si cel mai bun an din istoria pietei rezidentiale, deoarece gradul de absorbtie al locuintelor noi a ajuns la 70 %. Anul trecut au fost construite aproape 14.000 de apartamente in Bucuresti si imprejurimi.

Parisian Views Residences este cel mai recent proiect al In-Spekt Development,  companie locala ce activeaza ca dezvoltator pentru spatii rezidentiale si de birouri pe zona high-market.

Proiectele realizate pe parscursul ultimilor 10 ani de catre In-Spekt Development au o suprafata construita totala de cca 18.000 mp, fiind situate in zona centrala si de Nord a capitalei, iar cifra totala a investitiilor pentru aceste proiecte se ridica la 12.000.000 Euro.

Pentru urmatorii 5 ani, compania pregateste proiecte axate pe aceleasi segmente de piata, proiecte ce insumeaza aproximativ 25.000 mp construiti si o valoare a investitiei estimata la 15.000.000 Euro.

“Pentru a programa o vizionare, intrati pe site-ul: http://www.imoteca.ro/ro/proiecte-in-exclusivitate/Parisian-views-residence-566.html

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO