Info

(P) ProCredit Bank lansează Creditul ProEco pentru IMM-uri

(P) ProCredit Bank lansează Creditul ProEco pentru IMM-uri

Autor: Publicitate

14.12.2014, 00:00 1230

ProCredit Bank, singura bancă din România cu acţionariat 100% german, specializată în finanţarea afacerilor mici şi mijlocii, a lansat pe 20 noiembrie 2014, în Bucureşti, în cadrul evenimentului Un pas înainte pentru performanţa afacerilor”, Creditul ProEco, destinat investiţiilor în proiecte ce contribuie la protejarea mediului.

“Prin această nouă soluţie de creditare dedicată IMM-urilor, clienţii pot obţine finanţare pentru achiziţia de echipamente eficiente energetic, pentru tehnologii ce produc energie din surse regenerabile, cât şi pentru alte investiţii ce contribuie la protejarea mediului. Prin implementarea unor astfel de proiecte, IMM-urile vor deveni mai competitive, printr-o creştere a productivităţii şi o eficienţă sporită în afaceri.” a declarat Ilinca Rosetti, Director General al ProCredit Bank România.

Prin intermediul Creditului ProEco, IMM-urile au astfel acces la noua linie de finanţare oferită de către ProCredit Bank, prin care vor obţine o creştere a performanţei în activitatea desfăşurată. Acest pas vine ca o continuare firească a modelului de afaceri existent prin care banca promovează finanţarea orientată către dezvoltare şi prin care susţine IMM-urile din România, printr-o ofertă de servicii complete, printr-o abordare responsabilă şi printr-o comunicare transparentă.  

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO