Info

(P) Transformă-ţi afacerea cu ajutorul culorilor şi bucură-te de ofertele speciale la echipamentele Canon

(P) Transformă-ţi afacerea cu ajutorul culorilor şi...

Autor: Publicitate

02.06.2016, 09:00 163

Imprimarea color de calitate este importantă pentru orice companie. Dintotdeauna, au fost căutate cele mai economice soluţii, precum externalizarea procesului de imprimare din diverse motive: calitatea slabă a flotei interne, costurile mari şi  lipsa de timp pentru gestionarea acesteia.

Canon îşi doreşte să vină în ajutorulclienţilor săi pentru ale uşura munca: soluţia de imprimare poate fi disponibilă chiar în propriul birou.Echipamentele cel mai des utilizate în companii sunt cele de imprimare şi scanare. Reducerea costurilor şi a duratei înprivinţa imprimării şi a gestionării documentelor la nivel intern se numără printre cele mai importante aspecte, împreună cu calitatea superioară datorată noilor tehnologii deţinute de consumabilele Canon.

Cu o capacitate mare de imprimare,echipamentele multifuncţionale Canon sunt ideale pentru companiile cu activitate intensă şi care au nevoie de imprimare devolum mare. Imprimarea faţă-verso deosebit de productivă, disponibilă în varianta standard, economiseşte costuri, timp, precum şi hârtie – fiind o alegere prietenoasă pentrumediu. Afişajul cu ecran tactil mare şi meniurile intuitive facilitează munca şi permit realizarea mai multor sarcini simultan. 

Canon vine în întâmpinarea companiilor mijlocii şi mari cu o gamăl argă de soluţii de birou performante şi economice. Mai mult, până în data de 30 iunie, clienţii pot profita de ofertele speciale pentru echipamentele Canon color A3 şi A4 prin partenerii acreditaţi, care cresc eficienţa şi reduc costurile alocate imprimării materialelor, la care se adaugă calitatea superioară a culorilor.

Detalii despre aceste oferte, dar şi lista partenerilor autorizaţi Canon  pot fi aflate accesând http://www.canon.ro/campanieofficecolor

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels


AFACERI DE LA ZERO