Info

Un nou Director Financiar completează echipa Agrinvest

Articol cu conţinut publicitar

Un nou Director Financiar completează echipa Agrinvest

Autor: Publicitate

24.02.2022, 08:00 884

Grupul Agrinvest  a avut o creştere constantă şi sustenabilă în ultimii 20 ani, evoluând către un business integrat în agricultură, cu o orientare prioritară către fermieri, cărora le propune soluţii complete de dezvoltare a afacerii.

Cu o experienţă de peste 20 de ani la intersecţia dintre agribusiness şi finance, Gemil Ialcin este, de la începutul acestui an, noul Director Financiar al Agrinvest. Astfel, odată cu desăvârşirea viziunii de business 360, compania intră într-o nouă fază de dezvoltare împreună cu o echipă de leadership vizionară.

Comunitatea agricolă trebuie susţinută permanent astfel încât să fie performantă. Rolul departamentului financiar este de a asigura fluxurile de cash necesare, de a atrage atenţia asupra unor riscuri în viitor, dar mai ales de a asigura informaţii pertinente şi corecte pentru luarea deciziilor. Cultura organizaţională Agrinvest este orientată spre fermier şi asta înseamnă transferul de experienţă şi expertiză către acesta prin comunicare fără restricţii. Agrinvest înseamnă dorinţa de creştere a afacerii în mod sănătos, fiind un pol de stabilitate pentru fermier, acesta având acces la resursele necesare an de an pentru a avea o recoltă sănătoasă şi viabilă tehnic şi economic.” – Gemil Ialcin, Director Financiar Agrinvest.

Expertiza profesională vastă în mai multe zone ale business-ului agricol, de la trading la producţie sau investiţii, precum şi focusul pe optimizare permanentă a proceselor şi a rezultatelor companiei, fac ca Gemil să se potrivească perfect în echipa care va conduce Agrinvest mai aproape de obiectivele sale. Totodată, intrarea sa în conducerea executivă a companiei este un semnal în plus, că Agrinvest a coagulat în jurul său nu doar profesionişti excepţionali, ci şi oameni care împărtăşesc fibra morală şi valorile comunităţii.

Am regăsit în Agrinvest un acţionariat perfect acordat la zona de finance, conştient de nevoia de a avea un departament eficient şi de a asigura o relaţie apropiată şi eficientă cu toţi stakeholder-ii. Tocmai de aceea, îmi propun, printre altele optimizarea activităţii în departamentul pe care îl conduc, asigurarea informaţiilor pentru luarea deciziilor la un nivel profesionist şi crearea unui sistem de evaluare a eficienţei fiecărei linii de business a companiei.” – Gemil Ialcin, Director Financiar Agrinvest.

Cu o echipă nouă şi performantă şi cu noi ţinte ambiţioase, Agrinvest îşi continuă traseul către topul celor mai importanti jucatori din piaţa de agribusiness din România. Compania a demonstrat până acum o creştere bazată pe fundamente solide şi pe construcţia unei comunităţi focalizate pe sprijinirea fermierilor, astfel că, odată cu abordarea de business complet integrat, distanţa până la obiectivele sale se micşorează considerabil.

 
 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels


AFACERI DE LA ZERO