Info

WH PARTNERS deschide primul birou din România ÎN PARTENERIAT cu SIMION & PARTNERS

Articol cu continut publicitar

Cosmina Simion, Managing Partner WH Simion Partners

Cosmina Simion, Managing Partner WH Simion Partners

Autor: Publicitate

22.05.2024, 15:55 287

WH Partners, una dintre cele mai importante firme de avocatură din Malta, anunţă inaugurarea primului birou din România, ca urmare a alianţei strategice dintre WH Partners şi SCA Simion & Asociaţii.

WH Simion & Partners va funcţiona sub conducerea Cosminei Simion şi va găzdui o echipă de 10 profesionişti, din care trei parteneri: Alina Tace, Irina Corcoveanu şi Cosmina Simion, unul dintre cei mai respectaţi avocaţi în materie de reglementare, proprietate intelectuală (IP) şi tehnologie din România.

Co-fondatorul şi Managing Partner WH Partners, James Scicluna, a comentat: „Lansarea WH Simion & Partners în Bucureşti ne întăreşte angajamentul de a ne dezvolta firma mai departe de Malta într-un mod de care să beneficieze strategic clienţii noştri. De-a lungul anilor, am muncit din greu pentru a dezvolta o firmă puternic orientată către client, reunind profesionişti cu o abordare similară asupra dreptului şi de business, cu o experienţă profundă în industriile pe care le deservim. Abilităţile tranzacţionale ale Cosminei şi experienţa pe care aceasta şi echipa ei o aduc în tehnologie, digital, media şi divertisment completează perfect serviciile noastre.”

James Scicluna, Co-Founder & Managing Parner WH Partners

„Sunt încântată să mă alătur WH Partners. După ce am acumulat experienţă atât in-house cât şi în societăţi de avocatură, cel mai recent, co-fondator şi managing partner al unei alte firme, ştiu că o echipă puternic concentrată pe clienţi este o necesitate. La WH Simion & Partners reunim talent, experienţă şi efort. Valorile noastre se potrivesc cu cele ale WH Partners, o firmă pe care o cunoaştem bine de câţiva ani, cu care am colaborat în trecut şi cu care deservim mai mulţi clienţi respectabili. Eu şi partenerii mei aşteptăm cu nerăbdare să lucrăm şi mai strâns cu colegii noştri de la WH din Malta, Polonia, Republica Cehă şi Emiratele Arabe Unite”, a comentat Cosmina Simion, Managing Partners WHSimion & Partners.

Cosmina este un avocat cu experienţă în domenii reglementate, proprietate intelectuală şi tehnologie, cu peste două decenii de experienţă în diverse industrii, cu accent pe industriile media şi divertisment, tehnologie, online şi gaming. Ea este clasată ca Global Market Leader în Chambers Global, Leading Individual în Gambling Area de către Legal 500 şi Recommended în Proprietate Intelectuală şi TMT. Cosmina este singurul avocat recunoscut pentru legislaţia jocurilor de noroc din România de Who’s Who Legal (WWL) şi este inclusă în Silver Band a Top Trademark Professionals de WTR1000. De asemenea, Cosmina este recunoscută drept avocat recomandat de IAM Patent 1000 în domeniul brevetelor.

Înainte de a înfiinţa WH Simion & Partners, Cosmina a fost managing partner şi co-fondator al societăţii de avocatură premiate Simion & Baciu. Anterior Simion & Baciu, Cosmina a fost partener de proprietate intelectuală şi coordonator al practicilor de jocuri de noroc, consumatori şi publicitate la una din cele mai mari şi vechi firme de avocatură din România. Anterior, aceasta a înfiinţat şi a condus cabinetul TMT în România a unei firme de avocatură globale. Cosmina a dobândit o experienţă valoroasă în tranzacţii şi management datorită timpului petrecut în cadrul unui grup de media din SUA - lider regional în România, Bulgaria, Cehia, Slovacia, Slovenia, Croaţia, Moldova, în sectorul TV media. De-a lungul carierei, Cosmina a coordonat echipe de specialişti în proceduri complexe de licenţiere, achiziţii şi licitaţii.

WH Simion & Partners se va concentra pe o gamă largă de arii de practică, inclusiv proprietate intelectuală, jocuri video şi jocuri de noroc, dreptul concurenţei, protecţia consumatorilor şi publicitate, tehnologie şi media,  protectia datelor cu caracter personal, drept corporativ, fuziuni şi achiziţii, precum şi litigii.

WH Partners este una dintre cele mai importante firme de avocatură din Malta, cu un accent puternic pe asistarea afacerilor care alimentează economia digitală. Firma are o practică bine stabilită care consiliază clienţi în domeniul fintech, jocuri video şi jocuri de noroc, drept corporativ, fuziuni şi achiziţii, drept fiscal, drept comercial, litigii, dreptul muncii şI imigrare, finanţări, proprietate intelectuală, protecţia datelor cu caracter personal, drept imobiliar.

Atât firma, cât şi avocaţii săi sunt bine cotaţi de directoarele internaţionale, cum ar fi Chambers & Partners, Legal 500, IFLR1000 şi World Tax.

 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Urmează ZF Bankers Summit'24