Media & Advertising

50 de ani de Playboy

12.12.2003, 00:00 19



Noul numar al editiei romanesti a Playboy, care va intra pe piata incepand de luni, 15 decembrie, este o editie speciala, de colectie, ce are ca tema sarbatorirea a 50 de ani a editiei americane.



Editia aniversara va cuprinde un megapictorial de 16 pagini, dedicat legendelor feminine care au aparut in revista de-a lungul timpului, printre care Marilyn Monroe, Sophia Loren, Brigitte Bardot, Raquel Welch, Catherine Deneuve, Kim Basinger, LaToya Jackson, Ursula Andress, Elle MacPherson, Cindy Crawford si, nu in ultimul rand, Pamela Anderson, care poate fi trecuta la categoria recorduri, cu opt aparitii pe coperta editiei americane.



Vor mai fi publicate Top 50 intrebari si raspunsuri extrase din rubrica de traditie Consilier Playboy, Top 50 - antologie de bancuri Playboy, retrospectiva in imagini a celor cinci decade din istoria revistei.



Interviul central il are ca protagonist pe celebrul actor Jack Nicholson, iar pentru rubrica cele "20 de intrebari" au fost cooptate 20 de vedete din show biz-ul romanesc.



Coperta editiei aniversare si pictorialul principal sunt rezervate actritei Shannen Doherty, cunoscuta publicului din Romania ca protagonista a serialului de televiziune "Beverly Hills". Pictorialul este nou, special realizat pentru marcarea celor 50 de ani.



Aventura inceputa acum jumatate de secol intr-o garsoniera de burlac din Chicago, cand Hugh Hefner a scos pe piata primul numar Playboy, folosind fotografiile nud ale celebrei Marilyn Monroe a continuat reusind sa impuna un nou stil de viata pentru barbatul contemporan.



Daca la inceput, pana si creatorul ei nu s-a asteptat ca revista sa se bucure de succes, Playboy a devenit in scurt timp liderul mondial al revistelor de life style masculin, pozitie in care se mentine si azi. Editiei americane i se alatura alte 19 editii nationale, printre care si cea din Romania (inaugurata in octombrie 1999) si care tocmai a sarbatorit 4 ani de existenta si 50 de numere aparute. Mediafax

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO