Media & Advertising

Business Magazin la opt ani: 400 de ediţii, 700 de tineri manageri şi mii de poveşti de business şi economie

Business Magazin la opt ani: 400 de ediţii, 700 de tineri manageri şi mii de poveşti de business şi economie
30.09.2012, 20:06 708

Revista Business Ma­gazin se relan­sează astăzi, 1 octom­brie, cu ocazia ediţiei prin care sărbă­toreşte opt ani de la primul număr. De-a lungul celor 400 de ediţii ale revistei mii de manageri şi antre­prenori şi-au povestit în­cercările în business, suc­cesele şi eşecurile. Economia României a fost analizată îndea­proa­pe, la fel şi busi­nessurile mari şi mici.

De-a lungul timpului, Business Ma­gazin (BM) a descoperit poveştile a 700 de tineri manageri pe care i-a promovat în catalogul cu acelaşi nume.

Alte 100 de femei din business şi-au povestit cariera şi planurile de viitor. Nu în ultimul rând, în fiecare din ultimii trei ani BM a lansat catalogul celor mai admiraţi manageri din Ro­mânia.

În ediţia ani­versară a revistei, BM face o retros­pec­tivă a celor opt ani care au trecut şi re­adu­ce în prim-plan sfa­turile celor mai cunoscuţi ma­na­geri din Ro­mânia pentru cei tineri, care vin pu­ternic din urmă. De ase­menea, jur­na­liştii re­vistei pun în cuvinte experienţa celor opt ani în care au scris sute de articole - poveşti de business şi de economie.

În paginile noului număr mai pot fi citite şi interviurile cu unii dintre cei mai importanţi lideri din businessul local. Astfel, Dragoş Dinu, fost CEO al A&D Pharma, cel mai mare grup din domeniul farma cu afaceri consolidate de peste 800 de milioane de euro în 2012, îşi povesteşte pas cu pas cariera şi planurile de viitor.

La rândul său, Raul Ciurtin, românul care a dus Albalact în top trei cei mai mari jucători din lactate cu brand-urile Zuzu şi Fulga, dezvăluie în cel mai nou număr al BM planurile sale şi ale companiei pentru următorii cinci ani.

Aşa cum a obişnuit în cei opt ani de ac­tivitate, BM va con­ti­nua să pre­zinte şi în nu­me­rele care vor urma po­veş­tile de viaţă şi de business ale actualilor manageri, ale celor care au fost, dar şi ale celor care vor veni.

Citiţi şi Opinie Ioana Mihai, editor: Cifre şi mii de poveşti

Opt ani de excelenţă. BUSINESS Magazin se relansează cu o ediţie specială

Opinie Ioana Matei: Luxul de a citi mai mult de un paragraf

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO