Media & Advertising

Care va fi viitorul cotei unice, aflat între nevoia de finanţare a bugetului şi un climat mai favorabil investiţiilor? Senatorul Mircea Geoană, duminică, la "După 20 de ani"

Care va fi viitorul cotei unice, aflat între nevoia de...

Autor: Departamentul Life

25.10.2013, 15:28 126

Senatorul Mircea Geoană va fi invitatul emisiunii "După 20 de ani", difuzată duminică, de la ora 10.00, la Pro TV, informează televiziunea.

Recentele discuţii despre posibilitatea creşterii cotei unice au inflamat spiritele în USL. Care va fi viitorul cotei unice, aflat între nevoia de finanţare a bugetului şi un climat mai favorabil investiţiilor? La această întrebare va răspunde senatorul Mircea Geoană, invitat în ediţia de duminică a emisiunii "După 20 de ani", difuzată de Pro TV de la ora 10.00.

Cristian Leonte, moderatorul emisiunii, şi jurnaliştii Claudiu Pândaru (Gandul.info) şi Cristian Hostiuc (Ziarul Financiar) vor dezbate împreună cu senatorul PSD care va fi rolul, dar şi atuurile României în actualul context politic internaţional şi în conflictele dintre interesele marilor actori de pe scena politică la graniţa Vest/Est.

Care sunt sursele de creştere economică, cum poate fi mărit numărul locurilor de muncă, identificarea celor mai profitabile zone de investiţii, dar şi poziţia partenerilor internaţionali ai României faţă de toate acestea vor fi alte teme aflate pe agenda discuţiilor cu senatorul Mircea Geoană, la "După 20 de ani".

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO