Media & Advertising

Dan Şova, invitatul de duminică, la emisiunea "După 20 de ani" difuzată de Pro TV, va vorbi despre autostrăzile României

Dan Şova, invitatul de duminică, la emisiunea "După 20...

Autor: Departamentul Life

22.11.2013, 17:55 353

Când vor fi începute lucrările la autostrăzile Sibiu - Piteşti şi Sibiu - Braşov, când va fi finalizată Braşov - Comarnic, dar şi cât va fi taxa pentru 100 de kilometri de autostradă - telespectatorii Pro TV vor afla duminică, de la ora 10.00, la "După 20 de ani".

Tot atunci, ministrul Şova va lămuri şi când vor începe să se perceapă taxe pentru circulaţia pe autostradă, dar şi câţi kilometri de drumuri de viteză au fost finalizaţi în anul care tocmai se încheie.

Ce părere are ministrul Dan Şova despre înfiinţarea comisiei parlamentare de anchetă a tranzacţiei cu terenurile achiziţionate de Ioana Băsescu, precum şi opinia sa despre candidatul USL la alegerile prezidenţiale din anul următor telespectatorii Pro TV le pot afla duminică, la "După 20 de ani".

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO