Media & Advertising

Din 1 februarie se va lansa pe piata Music FM, un nou post de radio in familia ProFM

Din 1 februarie se va lansa pe piata Music FM, un nou post de radio in familia ProFM
25.01.2011, 11:45 100

Din 1 februarie, portofoliul ProFM se mareste cu inca un post deradio: Music FM, dedicat in exclusivitate iubitorilor de hit-urilansate in ultimii 30 ani. Sub sloganul "Just Music", Music FM vaemite pe frecventa 103.8 FM in Bucuresti si aduce ascultatorilorsai, reprezentati in principal de targetul alcatuit din femei sibarbati cu virste cuprinse intre 30 si 50 de ani, muzica buna,neintrerupta de numeroase buletine de stiri si informatii de totfelul.

""Piata de radio din Bucuresti, desi aglomerata, nu reuseste saofere o alternativa tuturor iubitorilor de muzica. Majoritatearadiourilor s-au construit, muzical vorbind, de la ascultatoriivizati (pentru tineret) sau plecand de la un stil muzical (pentrurockeri) sau de la o stare de spirit (pentru romantici). Music FMpleaca de la muzicalitatea melodiilor, indiferent de anul aparitieisau genul abordat. Pentru cei care nu considera ca muzica buna s-afacut numai intre anii X si Y sau in stilul Z, avem o veste buna :Muzica buna se intoarce la radio pe 103.8 FM la MUSIC FM din 1februarie. Va fi un radio dedicat celor care iubesc muzica si nutin sa o clasifice pe genuri si etape, un radio pentru iubitorii derefrene si melodie fara o incarcatura excesiva de stiri siinformatie", declara Marius Dobre Director Executiv ProFM, ProFMDance si Music Fm.

In curind va fi lansat si site-ul celui mai nou radio dinfamilia ProFM, care va contine inclusiv detalii legate de echipa deprezentatori si de programele pe care Music FM le va oferiascultatorilor sai pe 103.8 FM, in Bucuresti.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO