Media & Advertising

Grupul de comunicare Ogilvy o promovează pe Raluca Marin în funcţia de managing director pentru operaţiunile locale

Grupul de comunicare Ogilvy o promovează pe Raluca Marin...

Autor: Cristina Bellu

07.06.2021, 13:15 206

Ogilvy România, parte a grupului internaţional de comunicare cu acelaşi nume, anunţă numirea Ralucăi Marin în poziţia de Managing Director, ca parte din strategia de dezvoltare a business-ului Ogilvy pe piaţa locală.

Anterior numirii, Raluca Marin a ocupat poziţia de Client Service Director în cadrul Ogilvy România, cu rol activ în dezvoltarea brandurilor clienţilor din România, precum şi în setarea hub-urilor pentru clienţi regionali, participând la definirea strategiei de comunicare pentru regiunea CEE.

"Din noua poziţie, mă voi implica în procesele de continuitate a strategiei de dezvoltare a business-ului Ogilvy pe piaţa locală, cu obiectivul ferm de a rămâne un partener de încredere pentru clienţi. Am alături o echipă extraordinară şi expertiza inovatoare şi unică a reţelei globale pentru a putea implementa planul actual de creştere a organizaţiei", spune Raluca Marin, Managing Director, Ogilvy România.

Manuela Necula, CEO Ogilvy, Wunderman Thompson & Hogarth România, apreciază că 2020 a fost un test extrem pentru piaţa de comunicare, dar compania a reuşit să păstreze stabilitatea business-ului, echipele si clienţii.

"Raluca a fost parte activă din acest proces şi este, în mod clar, cea mai potrivită persoană să conducă Ogilvy în noua etapă a evoluţiei sale, cu determinarea, pasiunea, empatia şi curiozitatea sa. Ea va prelua o serie de responsabilităti prin care va sprijini obiectivul major al organizaţiei de a deveni cea mai performantă platformă creativă şi cel mai bun partener de creştere pentru clienţi".

Pe piaţa locală, Ogilvy creează platforme de comunicare, experiente si campanii personalizate pentru a răspunde celor mai specifice nevoi ale brandurilor. Portofoliul de clienţi cuprinde atât business-uri locale, cât şi branduri internaţionale, precum Kimberly Clark, Dr. Oetker, Berlin – Chemie, Dr. Max, Mondelez, 888 Holdings PLC, Microsoft, Globalworth, Leroy Merlin, Bayer, OMV Petrom, Johnson & Johnson, Sonae Sierra, Sodexo şi multe alte branduri.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO