Media & Advertising

Mediafax şi Orange lansează, în parteneriat cu Elicom şi Media Sat, primul mini-site culinar din portalul Orange pe mobil

Autor: Mediafax

10.12.2010, 13:05 31

O sursă cuprinzătoare de reţete şi meniuri pentru gurmanzi,mini-site-ul include, de asemenea, informaţii pentru o nutriţiesănătoasă, sfaturi utile în bucătărie şi ponturi pentru pasionaţiide vin. Atât reţetele, cât şi dietele pot fi primite sub formă deSMS printr-o simplă comandă, astfel încât utilizatorii să le aibăla îndemână oricând.

În mini-site, clienţii Orange au acces la reţeta zilei, la ocolecţie de sute de reţete savuroase, precum şi la peste 150 demeniuri complete pentru sărbători.

Secţiunea de diete reuneşte diete celebre pentru eficienţa lorşi regimuri alimentare urmate de vedete, alături de diete pe grupesanguine şi pe zodii. Utilizatorii au posibilitatea de a primi petelefonul mobil meniul pentru o anumită dietă, astfel că în fiecarezi ei vor primi un SMS cu meniul zilei respective.

O altă opţiune pentru utilizatori este de a găsi reţete înfuncţie de ingredientele de care dispun. Bifând ingredientele pecare le au în frigider, ei vor primi una sau mai multe sugestii dereţete.

Mini-site-ul cuprinde, totodată, informaţii despre alimentaţiacorectă a copiilor, scurte articole despre nutriţia sănătoasă şisfaturi culinare pentru cei care sunt nevoiţi, din raţiunimedicale, să respecte un anumit regim alimentar.

Aplicaţia lansată de Mediafax Mobile Services - divizia dincadrul Mediafax ce furnizează conţinut multimedia pentru operatoriide telefonie mobilă - este disponibilă în secţiunea Meniu aportalului Orange pe mobil.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO