Media & Advertising

Vineri. După Afaceri Premium, ediţie de colecţie

Galerie foto

Galerie foto

Autor: Cristian Hostiuc

14.10.2014, 00:03 91

Exerciţiu de imaginaţie

După Afaceri Premium a stat de vorbă cu chef-ii celor mai bune restaurante din lume pentru a afla ce-i inspiră, dar şi cum văd ei gastronomia în zece ani de zile. Răspunsurile au fost uimitoare şi vă invităm să le aflaţi în ediţia aniversară care va fi publicată pe 17 octombrie.

 

Cum arată casa generaţiei Millennials

Aflaţi cum arată habitatul perfect pentru generaţia Millennials (cei născuţi după 1980 până în 2000 - n.red.), „specie“ care nu este legată de un loc, care are nevoie de spaţiu pentru plăcile de surf, dar şi pentru yoga, pentru care termenul de multifuncţional înseamnă de fapt dragoste la prima vedere.

 

Acolo unde se termină Europa

Sunt anumite locuri în care ajungi din întâmplare, în care nu te-ai gândit niciodată că vei păşi având mintea ocupată cu fel şi fel de alte destinaţii. De data aceasta, După Afaceri Premium a ajuns în Armenia. Vă invităm să descoperiţi un reportaj de la faţa locului dintr-un loc neobişnuit.

 

Povestea unei poveşti

La finalul revistei vă invităm să citiţi un COVER special făcut alături de 16 oameni de afaceri care la invitaţia După Afaceri Premium au pătruns în culisele luxului şi au descoperit secretele gastronomiei rafinate, crotoriei made to measure, automobilelor de avangardă, parfumeriei de elită, vinurilor excepţionale, bijuteriilor cu multe carate, pantofilor de calitate şi gadgeturilor de ultimă generaţie. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO