Mediafax.biz Exclusiv

Air Berlin îi va aduce pe germani la mare printr-un zbor pe ruta Nürnberg - Constanţa

Air Berlin îi va aduce pe germani la mare printr-un zbor pe ruta Nürnberg - Constanţa

Autor: Mirabela Tiron

14.03.2011, 18:51 21

Biletele de avion se pot achiziţiona atât depe site-ul companiei Air Berlin, cât şi de pe site-ul companiei FlyNiki, care operează trei zboruri zilnice pe ruta Bucureşti - Viena.Din Nürnberg, românii care pleacă de pe aeroportul din Constanţaîşi pot continua călătoria la Viena. De pe aeroportul MihailKogălniceanu din Constanţa, cu o cifră de afaceri de 14 milioane delei (3,3 mil. euro) şi un profit de 141.000 de lei (33.000 euro) în2009, mai operează şi alte companiiaeriene.

Low-costul Ryanair are curse spre Pisa, Milanoşi Bologna, în timp ce compania Carpatair, deţinută de NicolaePetrov, are zboruri spre Timişoara. Mai mult, din luna mai companialow-cost Blue Air va opera curse spre Bruxelles. Anul trecut, AirBerlin, deţinută cu pachet majoritar de compania turcă EsasHolding, opera zboruri spre München de pe aeroportulconstănţean.

Date legate de numărul de pasageritransportaţi de Air Berlin pe piaţa locală nu există, însă la nivelinternaţional compania a transportat 2,1 milioane de pasageri înfebruarie, potrivit datelor de pe site-ulcompaniei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO