Mediafax.biz Exclusiv

Americanii de la CGS angajează 100 de softişti la Sibiu

Autor: Adelina Mihai

21.03.2012, 21:18 325

"În 2012 estimăm o creştere substanţială, vom face 100 de noi angajări în centrul de dezvoltare de software de la Sibiu".

Compania are deja 40 de angajaţi în centrul din Bucureşti. Şeful CGS Europe mai spune că, în domeniul dezoltării de software, vârsta medie şi totodată optimă a angajaţilor este cuprinsă între 25 şi 40-45 de ani, aceasta fiind perioada de viaţă în care un om are capacitatea de asimilare foarte ridicată, dar şi de adaptare la dinamica domeniului.

Pe piaţa locală CGS este prezentă prin două divizii: CGS România, prin care oferă servicii de call-center pentru clienţi din trei continente şi CGS Europe, care furnizează servicii de IT pentru clienţi din SUA şi Europa (inclusiv România).

CGS Europe este divizia europeană a companiei care este un fel de "hub" pentru activităţile strict legate de zona de IT.

Filiala de call-center CGS România are 2.500 de angajaţi în centrele din Bucureşti, Braşov şi Sibiu, iar această companie a anunţat planuri masive de angajare anul acesta, de până la 1.000 de oameni.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO