Opinii

Opinie Florin Negruţiu, Gândul: Ieşiţi, manechinelor, din studiouri şi guvernaţi şi voi ceva!

Opinie Florin Negruţiu, Gândul: Ieşiţi, manechinelor,...
20.12.2012, 11:03 716

• Surpriză de proporţii! N-o să vă vină să credeţi, dar în ultimele şapte luni premier a fost Victor Ponta. Chiar dacă la televizor încă îl vedeţi pe MRU făcând aroganţe printre troiene, să ştiţi că înzăpeziţii de iarna asta sunt pe răspunderea altor aroganţi. Îi vedeţi în fiecare seară, sărind dintr-un studio de televiziune într-altul, ca bulinele de la karaoke, cântând într-o veselie cât bine vor face ei ţării când vor veni la putere. Cântaţi fals, manechinelor, împreună cu toţi moderatorii voştri care vă cântă în strună! În curând zăpada care se încăpăţânează să ne-ntroienească vă va înfunda muştiucul.

• Până să construiască dl. Şova Marile Proiecte, nu vreţi să faceţi nişte mici proiecte de deszăpezire locală pe linia Botoşani - Ungureni - Săveni - Avrămeni - Manoleasa?! Îl văd acum pe dl. Ponta la TV promiţând, după patru zile în care zeci de mii de oameni stau izolaţi de restul ţării, că vrea să vadă "ce e cu contractele de deszăpezire", că aşteaptă să-i spună media "cine nu-şi face treaba", că vrea "să facem ordine". Unde neaua mamii lor ne-au fost Ministerul Transporturilor şi CNADNR-ul în ultimele şapte luni? Nu în Guvernul Ponta?!

 

Citiţi continuarea pe www.gandul.info

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO