Politică

Alianta PNL-PD, in dezacord la Constanta

28.06.2004, 00:00 15

PD Constanta acuza PNL de incalcarea prevederilor protocolului, democratii sustinand ca alianta la nivel judetean se afla in impas.
Presedintele organizatiei judetene PD, Stelian Dutu, a declarat ca in localitatile in care PD a castigat primariile PNL a fost sprijinit de democrati pentru obtinerea posturilor de viceprimari, in timp ce membrii PNL nu au ajutat PD pentru obtinerea unor asemenea functii.
Stelian Dutu a afirmat ca de aproape o saptamina poarta discutii cu membrii din conducerea PNL, inclusiv in Consiliul Judetean al Aliantei, dar a obtinut doar promisiuni care nu au fost respectate in teritoriu. El a mentionat ca va inainta un raport catre conducerea centrala a aliantei si va cere analizarea situatiei de la Constanta.  Liderul PD a afirmat ca  suspecteaza conducerea judeteana a PNL ca a sustinut atitudinea unor colegi din teritoriu pentru sprijinirea altor formatiuni politice, astfel incit PD a pierdut in unele localitati functiile de viceprimari. La randul sau, liderul PNL Constanta, Puiu Hasotti, a insistat pe faptul ca acolo unde alianta nu a fost respectata este vorba doar de acele incompatibilitati umane care trebuie intelese, dar ca atunci cand este vorba despre protocol si statut nu este loc de negocieri.
Hasotti nu a precizat daca membrii care au incalcat alianta vor fi exclusi din partid. Mediafax

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO