Politică

Boc: Guvernul, singurul apărător al cotei unice, motorul creşterii economice

Autor: Alexandru Moise

04.02.2011, 16:11 19

Guvernul în formula actuală este singurul apărător al coteiunice, motorul creşterii economice, dar România se află în prezentîn pericolul de a cădea din nou în patima populismului şi apromisiunilor fără acoperire care pot anula efortul de ajustare asistemului bugetar, consideră premierul Boc citat de Mediafax.

"România are acest mare pericol de a cădea din nou în patimapopulismului, a promisiunilor fără acoperire care ar anula totefortul de a ajusta economia şi sistemul bugetar în concordanţă cuposiblităţile existente. Acest lucru nu trebuie să fie pierdut dinmotive politicianiste", a spus Boc, la finalul unei întâlniri cuoamenii de afaceri.

El a arătat că viitorul acord de tip preventiv care va fiîncheiat cu Fondul Monetar Internaţional se va concentra perealizarea creşterii economice şi identificarea soluţiilor deatragere a mai multor resurse financiare pentru plata salariilor şipensiilor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO