Politică

Consilier din ministerul Turismului, acuzat de conflict de interese, a demisionat

23.07.2010, 14:48 99

Marius Crivţonencu şi-a depus din data de 28 iunie demisia dinfuncţia de consilier al secretarului de stat în MinisterulDezvoltării Regionale şi Turismului (MDRT), Ioan Andreica, lasolicitarea Elenei Udrea, a anunţat vineri instituţia citată deMediafax.

"În urma informaţiilor difuzate ieri, 22 iulie 2010, înmass-media centrală, referitoare la organizarea de viziteeducaţionale pentru jurnalişti şi operatori de turism, şi pentrucorecta informare a opiniei publice, vă transmitem că lasolicitarea ministrului Dezvoltării Regionale şi Turismului, MariusCrivţonencu şi-a depus demisia din funcţia de consilier alsecretarului de stat Ioan Andreica din data de 28.06.2010", searată într-un comunicat al MDRT.

Revista Kamikaze a publicat în ediţia de miercuri să MDRT vacheltui 180.000 de euro pentru organizarea de vizite educaţionaleşi de informare în România pentru reprezentanţii mass-media,touroperatori, reprezentanţi ai societătilor comerciale cuactivităţi în turism din ţară şi străinătate şi reprezentanţi aiasociaţiilor sau organizaţiilor neguvernamentale cu activitate înturism. Contractul a fost atribuit, în urma unei licitaţii, firmeiPerfect Tour, care îi are ca acţionari pe Corina Păcuraru şi DamianCrivţonencu, respectiv sora şi tatăl lui Marius Sorin Crivţonencu,consilier la cabinetul lui Ioan Andreica, secretar de stat alMDRT.

Potrivit Kamikaze, familia lui Crivţonencu mai are contracte cuMDRT în valoare de aproximativ 4 milioane de lei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO