Politică

Dan Barna se vede în turul doi al prezidenţialelor cu Klaus Iohannis

Dan Barna se vede în turul doi al prezidenţialelor cu...

Autor: Depaartamentul Politic

29.09.2019, 20:08 67

Liderul USR Dan Barna a declarat, în cadrul emisiunii "Gândurile lui Cristoiu" că se vede în turul doi al alegerilor prezidenţiale cu actualul şef de stat Klaus Iohannis, deşi recunoaşte că încă mai are o problemă cu faptul că nu îl cunoaşte între electoratul.

"Văd un tur doi între candidatul PNL, Klaus Iohannis şi candidatul USR-PLUS, pentru că e singura opţiune şi semn că România se însănătoşeşte", a declarat lideurl USR.

Întrebat ce opinie are legat de sondajele care îl dau pe locul 3 sau 4, Barna a spus: "Nu sunt deloc îngrijorat de sondaje pentru că sunt un om în constantă creştere. Mergând prin ţară unii spuneau <<cine e Dan Barna?>>. În momentul când spuneau – <<uitaţi e aici>>, urma un dialog de două-trei minute şi spuneau m-aţi convins".

Întrebat dacă în cadrul vizitei din SUA a pârât Guvenrul de la Bucureşti, liderul USR a completat: "Eu am discutat exact despre viitor. O relaţie în diplomaţie se construieşte în timp, prin mesaje consecvente şi prin credibilitate".

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO