Politică

Dragnea: Probabil Iohannis vrea să discute mai mult cu Sevil Shhaideh, e dreptul lui

Dragnea: Probabil Iohannis vrea să discute mai mult cu...

Autor: Liviu Dadacus

22.12.2016, 14:55 202

"Am aflat de la televizor. Probabil vrea să discute mai mult cu doamna Sevil Shhaideh. Pe noi ne interesa ca acest guvern să fie instalat în acest an. Este extrem de important şi eram pregătiţi, nu cred că a mai fost vreodată Parlamentul configurat şi aşezat într-un termen atât de scurt. Eram pregătiţi ca mâine –poimâine (vineri şi sâmbătă, n.r) să putem vota guvernul în Parlament, inclusiv cu audierea miniştrilor", a spus preşedintele Camerei Deputaţilor.

El a spus că are "oarecare emoţie", pentru că Iohannis că nu a precizat în ce zi după Crăciun va face desemnarea, fiind vorba de o perioadă foarte lungă.

Dragnea a precizat că Iohannis a menţionat, în declaraţia sa, constituirea unei majorităţi largi, el opinând că nu ar avea sens să facă altă propunere, pe care să o voteze o minoritate.

"Vrea mai multe discuţii (cu Sevil Shhaideh, n,r) e decizia dumnealui, e dreptul dumnealui", a spus Dragnea, care a reiterat faptul că Shhaideh este unica propunere a PSD-ALDE.

"Nu avem variantă de rezervă, e o propunere pe care toţi am susţinut-o", a spus Dragnea despre Shhaideh.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO