Politică

EXCLUSIV. Cum am cumpărat un loc de PARLAMENTAR de la partidul lui Dan Diaconescu în 24 de ore. ÎNREGISTRAREA NEGOCIERILOR: ”50.000 de euro CASH este taxa de participare alături de echipa noastră”

EXCLUSIV. Cum am cumpărat un loc de PARLAMENTAR de la...

Autor: Gândul

31.10.2012, 16:52 2904

Cât costă şi cum se poate obţine un post de candidat la alegerile parlamentare? Este întrebarea recurentă care apare în jurul alegerilor. În numai 24 de ore, Gândul a reuşit să negocieze prin intermediul unui personaj fictiv candidatura pe listele PPDD într-un colegiu de senator din Bucureşti. Călin Pompiliu Popescu, personajul inventat de gândul, a fost sunat personal de Dan Diaconescu şi a negociat, trimis de liderul PPDD, cu şeful filialei Bucureşti a partidului. De la cel din urmă am aflat că ”taxa” de participare pentru alegerile parlamentare este de 50.000 de euro. Astfel, personajul Călin Pompiliu Popescu a ajuns la un pas de a candida pe listele PPDD.

De asemenea, începând cu ora 20.00, subiectul va fi dezbătut alături de editorialistul gândulCristian Tudor Popescu, într-o ediţie specială a GÂNDUL LIVE.

http://www.gandul.info/news/exclusiv-cum-am-cumparat-un-loc-de-parlamentar-de-la-partidul-lui-dan-diaconescu-in-24-de-ore-inregistrarea-negocierilor-50-000-de-euro-cash-este-taxa-de-participare-alaturi-de-echipa-noastra-10266344

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO