Politică

Liderul PSD, Liviu Dragnea: MAI a ştiut să-şi folosească autoritatea şi forţa în aşa fel ca protestele să continue

Liderul PSD, Liviu Dragnea: MAI a ştiut să-şi...

Autor: Liviu Dadacus

15.03.2017, 14:29 342

„Vreau să vă felicit şi aici, în mod direct, aşa cum am apreciat şi în zilele respective, zile fierbinţi de altfel, pentru modul în care aţi acţionat în perioada protestelor, când cetăţenii care au protestat paşnic, execitând un drept constituţional, au fost tulburaţi de alţi cetăţeni care voiau să inducă o stare de violenţă în cadrul acestor manifestări”, a spus Dragnea, la bilanţul MAI.

„Aţi ştiut să folosiţi autoritatea şi forţa în aşa fel încât acele proteste să continue, indiferent de cine le-a făcut, indiferent împotriva cui le-a făcut”, a adăugat liderul PSD.

Potrivit lui Dragnea, faptul că în momente critice MAI şi jandarmii au acţinat cu profesionalism a arătat că România este la un nivel "destul de ridicat" pentru a putea gestiona astfel de situaţii.

„Sigur că nu ne dorim să ne mai întâlnim de multe ori cu asemenea situaţii, dar e bine să ştii că MAI din ţara ta are această capacitate. Şi vreau să vă felicit şi pe dvs., doamna ministru, pentru modul cum aţi gestionat acele evenimente”, a mai spus Dragnea.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO