Politică

Ludovic Orban: Vom numi un prefect al Capitalei în maxim două săptămâni

Ludovic Orban: Vom numi un prefect al Capitalei în maxim...

Autor: Diana Grigore

15.03.2020, 20:23 68
 

Capitala va avea un prefect în maximum două săptămâni, anunţă Ludovic Orban. Premierul precizează că subprefectul a asigurat funcţionalitatea instituţiei în ultimele trei luni, de când funcţia de prefect a fost vacantată.

 

„În ceea ce priveşte numirea unui porefect al Capitalei, cât de curând vom numi un porefect al Capitalei. În perioada asta a existat un subprefect care a exercitat toate atribuţiile prefectului şi nu a creat probleme în ceea ce priveşte funcţionarea instituţiei prefectului. Vom numi un prefect în maxim două săptămâni”, a spus Ludovic Orban, în cadrul unei videoconferinţe de presă.

Anunţul vine în contextul în care alianţa USR-PLUS a făcut o solicitare către Guvernul în vederea numirii de urgenţă a unui prefect al Capitalei.

Cristian Marius Ghincea a fost demis din funcţia de prefect al Capitalei în decembrie 2019. De atunci, funcţia nu a mai fost ocupată.


 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO