Politică

Milut vrea sa-l suspende pe Muresan din PNTCD

17.10.2007, 20:33 14

Fostul ministru taranist Ioan Muresan ar putea fi suspendat la sfarsitul acestei saptamani din Partidul National Taranesc Crestin-Democrat (PNTCD), ca urmare a scandalului in care este implicat alaturi de fostul ministru Decebal Traian Remes si omul de afaceri Gheorghe Ciorba. Anuntul a fost facut marti, intr-o conferinta de presa la Galati, de Marian Milut, presedintele PNTCD. Sambata, la Bucuresti, in cadrul sedintei Comitetului National al PNTCD, va fi pusa in discutie problema suspendarii din functia politica a fostului ministru al agriculturii, Ioan Avram Muresan, pe durata anchetei.
"I-am acordat credit atat timp cat legea din Romania i-a respectat drepturile ca orice alt cetatean. Prin pozitia pe care am avut-o ca presedinte, de a protesta pentru cum a fost ridicat de acasa si pentru faptul ca nu i s-au spus motivele pentru care a fost ridicat si doua instante ne-au dat dreptate eliberandu-l, inteleg ca misiunea noastra s-a terminat. Mai departe va trebui sa ne delimitam", a declarat Milut.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO