Politică

Oprea va fi sustinut de PD-L Iasi la Ministerul Educatiei

14.09.2008, 21:05 17

Europarlamentarul PD-L Dumitru Oprea va fi sustinut de filiala ieseana a PD-L pentru postul de ministru al educatiei in viitorul Executiv, iar europarlamentarul Mihaela Popa va fi propusa pentru sefia Ministerului Tineretului si Sportului, a anuntat, ieri, liderul filialei Iasi, Dan Carlan.

"Am stabilit la Conventia Nationala a partidului ca filialele cu rezultate bune la alegerile parlamentare sa faca propuneri pentru pozitii guvernamentale. PD-L Iasi va trimite la Bucuresti opt-zece astfel de propuneri. Dintre acestea, doua vor fi pentru ministri, iar restul pentru alte functii pe diverse domenii de activitate precum secretari de stat sau la agentii guvernamentale", a afirmat, Carlan. Filiala PD-L Iasi va sustine pe Dumitru Oprea la Educatie si pe Mihaela Popa in viitorul Minister al Tineretului si Sportului. De asemenea, Constantin Axinia, membru al PD-L Iasi, ar putea prelua sefia Companiei Nationale a Cailor Ferate, mai ales ca a mai ocupat acest post si are experienta", a adaugat Carlan. Liderii democrat-liberali au mai vehiculat in ultima perioada numele lui Mircea Miclea, care a mai fost ministru in timpul primului mandat al lui Calin Popescu-Tariceanu, pentru a prelua Educatia.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO