Politică

Oprescu: Candidez în 2012 pentru un nou mandat la Primăria Capitalei

Oprescu: Candidez în 2012 pentru un nou mandat la Primăria Capitalei

Autor: Mediafax

23.01.2011, 10:58 28

Edilul şef Sorin Oprescu vrea să candideze în 2012 pentru un noumandat la Primăria Capitalei, el declarând, sâmbătă, că are o seriede lucrări pentru care vrea să se lupte şi că nu şi-a pus problemacine sunt contracandidaţii săi.

"Candidez la Primărie şi în 2012, am o serie de lucrări pentrucare am de gând să mă lupt, am o ambiţie în mine", a spus SorinOprescu, într-o emisiune la Realitatea TV.

În ce priveşte posibilii săi contracandidaţi, Sorin Oprescuspune că nu şi-a pus problema cine sunt aceştia şi că nu areemoţii.

"Nici nu mi-am pus problema cine sunt contracandidaţii. Suntmulte discuţii. Gata, au spus «chirurgul nu o să se înţeleagă cuConsiliul», se înţelege, «profesorul nu o să aibă sprijin politic»,uite că am mai mult decât atunci când eram într-un partid politic.De obicei, dacă vor fi actorii de care vorbiţi (Marian Vanghelie,Elena Udrea, n.red.) va fi o piesă de teatru care va fi benefică.De ce să am emoţii?", a mai declarat Sorin Oprescu. Citiţi mai multdespre candidatura lui Oprescu laprimărie pe www.mediafax.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO