Premierul Sorin Grindeanu a numit noi secretari de stat la Agricultură şi Energie. Cine sunt aceştia

11 ian 2017 Autor: Departamentul Politic

Premierul Sorin Grindeanu a numit noi secretari de stat la Agricultură şi Energie, deciziile fiind publicate miercuri seară în Monitorul Oficial.

Doru Vişan a devenit secretar de stat în ministerul Energiei, anterior el deţinând funcţia de director al Sucursalei Electrocentrale Paroşeni, în cadrul Complexului Energetic Hunedoara.

Dumitru Daniel Botănoiu şi Dănuţ Alexandru Potor au fost numiţi secretari de stat în cadrul ministerului Agriculturii. Botănoiu, secretar de stat în Guvernul Ponta şi în Guvernul Cioloş până în octombrie 2016, este un apropiat al lui Paul Stănescu (PSD Olt), iar Alexandru Potor deţine funcţia de preşedinte al Federaţiei Naţionale a Grupurilor de Acţiune Locală din România (FNGAL) şi a candidat pentru o funcţie de senator în Parlamentul României din partea PSD în Ialomiţa.

De asemenea, Emil Florin Albotă îl înlocuieşte pe Nelu Stelea ca inspector general, cu rang de secretar de stat, în cadrul Inspectoratului de Stat în Construcţii. La începutul lui septembrie 2016, Emil Florin Albotă a fost eliberat din funcţia de secretar de stat la Ministerul Educaţiei Naţionale şi Cercetării Ştiinţifice. Cariera sa politică este legată de UNPR şi Ion Toma. El a deţinut funcţia de prim-vicepreşedinte al UNPR Olt, dar în octombrie s-a alăturat PSD.

 
Cuvinte cheie:
GUVERN
, SORIN GRINDEANU
, SECRETARI DE STAT
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide