Politică

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea: Cred că mâine îi trimit scrisoarea lui Isărescu.Verific să nu fie vreo greşeală gramaticală

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea: Cred...

Autor: Gabriel Pecheanu, Mediafax

26.02.2018, 17:41 348

”Cred că mâine o s-o trimit. Astăzi vreau să mă uit din nou, să nu fie vreo... greşeală gramaticală”, a declarat preşedintele PSD, Liviu Dragnea.

El a mai spus că a redactat scrisoarea împreună cu experţi ”foarte buni”, refuzând să dea numele acestora.

Liderul PSD Liviu Dragnea a fost întrebat, săptămâna trecută, dacă nu este îngrijorat de creşterea inflaţiei, el arătând că îi va transmite o scrisoare pe această temă guvernatorului BNR, Mugur Isărescu, de la care aşteaptă să primească nişte răspunsuri.

Solicitat să comenteze faptul că România a înregistrat cea mai mare inflaţie din ultimii ani, respectiv 4,3% în ianuarie, şi întrebat dacă nu e îngrijorat, Dragnea a răspuns: „Da. E bine să întrebaţi şi BNR”.

„Eu o să trimit o scrisoare domnului guvernator cu nişte puncte de vedere adunate de la mai mulţi specialişti şi din partea mea. Şi vreau să primesc nişte răspunsuri. Nu vreau să discut acum pe genunchi pentru că e un subiect foarte important. Aş vrea să văd şi care a fost implicarea BNR în asta pentru că este o chestiune foarte serioasă”, a adăugat Dragnea.

Întrebat dacă apreciază că BNR ar fi vinovată de acest lucru, Dragnea a răspuns: „Doamne fereşte, nu, dar trebuie nişte răspunsuri”.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO