Politică

Preşedintele României Klaus Iohannis: Sunt voci în România care dau vina pe Europa şi Bruxelles pentru aproape orice

Preşedintele României Klaus Iohannis: Sunt voci în...

Autor: Ana Petrescu, Mediafax

09.05.2018, 14:18 168

"Unii poltiticieni pun sub semnul întrebării rolul ş relevanţa Uniunii Europene. Ei omit cu bună ştiintă beneficiile uriaşe, sugerând ca ne-ar fi mai bine în afara marii familii europene Auzimîn România voci care dau vina pe Europa şi pe Bruxelles pentru aproape orice, deranjaţi de standardele europene. Ce nu spun ei e că fără democraţie şi fără stat de drept, fără legi corecte, nu există prosperitate şi bunăstare pentru majoritatea cetatenilor. Ar exita doar privilegii pentru un grup restrâns aflat la putere. Răspunsul nostru trebuie să fie hotarat şi să se bazeze pe avantajele incontestabile ale apartanentei la UE", a declarat Klaus Iohannis.

Acesta a mai spus că viitorul ţării noastre nu poate să fie deturnat.

La recepţia de la Cotroceni participă, la ora transmiterii ştirii, foşti şefi de stat, diplomaţi, preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, premierul Viorica Dăncilă şi membrii Guvernului şi primarul general Gabriela Firea.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO