Politică

PSD: Platformele industriale trebuie ferite de vanatorii imobiliari

29.05.2008, 20:49 11

Candidatul PSD la functia de primar general, Cristian Diaconescu, a declarat ieri muncitorilor de la Munplast ca platformele industriale din interiorul orasului, aflate in curs de dezafectare si vanate de speculantii imobiliari, trebuie revigorate conform scopului lor initial. Diaconescu a afirmat la o intalnire cu conducerea Munplast si cu muncitorii din linia de productie ca platformele industriale aflate acum, prin dezvoltarea Capitalei, in interiorul orasului, sunt "cotropite" de speculantii imobiliari. El a spus ca aceste platforme, cum e si cea din cartierul Ghencea, din care insa a mai ramas in functiune doar Munplast, Tricodava fiind demolata, ar trebui revigorate si redate scopului initial in care au fost construite. Diaconescu a afirmat ca, daca va deveni primar al Capitalei, nu va da nicio autorizatie de demolare a obiectivelor de pe platformele industriale, atata vreme cat Primaria nu va asigura o alternativa pentru delocarea firmelor respective.
Principalii contracandidatI ai lui Diaconescu la functia de primar general sunt Vasile Blaga, PD-L, Sorin Oprescu, independent, si Ludovic Orban, PNL.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO