Politică

Sorin Grindeanu l-a acuzat pe Liviu Dragnea că "din dorinţa unui singur om de a avea toată puterea" a dorit schimbarea propriului guvern

Sorin Grindeanu l-a acuzat pe Liviu Dragnea că "din...

Autor: Gabriel Pecheanu

15.06.2017, 01:21 189

"Înainte de acestă şedinţă am încercat să înţeleg de ce există această furie de a schimba propriul guvern după numai şase luni de la guvernare, un guvern care, de bine, de rău, a performat şi are rezultate. Am vrut să înţeleg de ce timp de mai bine de o lună de zile dl Dragnea şi alţii au vorbit despre remanieri, analize, demisii şi aşa mai departe. Mi-a fost şi îmi este foarte greu să înţeleg de unde aceste lucruri, de ce trebuie să pui presiune pe proprii tăi miniştri, pe care tu i-ai pus acolo. Nu am găsit un răspuns, decât unul singur, poate, anume dorinţa unui singur om de a avea toată puterea", a declarat Sorin Grindeanu.

El a mai precizat că i-a propus lui Liviu Dragnea să îşi asume împreună "presupusul eşec", anume să demisioneze împreună din funcţiile avute.

"Nu am văzut că s-a întâmplat.Acum o lună, pe 19 mai, dl preşedinte Dragnea spunea aşa: mă mulţumesc toate ministerele, ca cetăţean, ca preşedinte al Camerei Deputaţilor şi ca preşedinte de partid. Ce s-a scimbat între timp, ce s-a întâmplat chiar nu am reuşit să aflu nici măcar în şedinţa CEx. Să ştiţi că nu mi-am dorit deloc, chiar deloc, să ajungem la acest moment foarte greu pentru PSD şi pentru România", a mai spus premierul.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO