Politică

Tăriceanu, despre o remaniere guvernamentală: Mai degrabă la începutul toamnei vom putea discuta

Tăriceanu, despre o remaniere guvernamentală: Mai...

Autor: Ana Petrescu, Mediafax

08.07.2018, 20:49 81

Preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a afirmat, referitor la o posibilă remaniere guvernamentală, că miniştrii, la fel ca parlamentarii au dreptul să plece în vacanţa de vară şi de abia la toamnă vor avea loc discuţii în cadrul coaliţiei pe acest subiect. 

Întrebat duminică seară, în cadrul unei emisiuni difuzate de România Tv, dacă este posibilă o remaniere în Guvernul Dăncilă, liderul ALDE Călin Popescu Tăriceanu a răspuns: "Să ştiţi că această întrebare nu e deloc nefirească, puteţi voi, presa să o puneţi în fiecare lună, săptămână, numai că acum apropriindu-se vacanţa de vară, şi miniştrii au dreptul să plece în vacanţa de vară. Probabil că mai degrabă la începutul toamnei vom putea discuta acest lucru".

Pe 3 iulie, preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, cu privire la o posibilă remaniere a unor membri ai Executivul, că acest lucru se poate discuta numai cu premierului Viorica Dăncilă, în cadrul coaliţiei şi că este importantă opinia prim-ministrului.

"Despre remaniere se poate vorbi în mod serios, când se discută cu premierul în coaliţie. Important este să ascultăm părerea prim-ministrului", a declarat liderul PSD, Liviu Dragnea, la Parlament.

În spaţiul public au apărut speculaţii potrivit cărora PSD are în plan o remaniere guvernamentală. Pe 29 ianuarie, Guvernul Dăncilă a primit votul de încredere al Parlamentului.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO