Politică

Tineti minte aceasta promisiune - Vladescu exclude orice majorare a taxelor si impozitelor pana la sfarsitul acestui an. Se va tine de cuvant?

26.05.2010, 21:58 17

Majorarea taxelor si impozitelor pana la sfarsitul acestui anreprezinta o varianta exclusa, deoarece Guvernul dispune si de altemasuri de ajustare bugetara, precum diminuarea suplimentara acheltuielilor materiale, a declarat, miercuri, ministrulFinantelor, Sebastian Vladescu, citat de MediafaxBusiness.

"Din punctul meu de vedere, in acest moment este exclusa. Inconditii normale, ceea ce inseamna ca Romania va ramane in zona decrestere economica definita in scrisoarea de intentie, nu vom aveanevoie sa majoram taxele si impozitele pana la sfarsitul anului.Este vorba de o ajustare bugetara diferita de cea care am operat-oin acest moment. Putem sa taiem suplimentar de la cheltuielimateriale, deci exista solutii, nu este nimic dramatic", a spusVladescu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO