Politică

Udrea: Opozanţii Legii Capitalei au intrat în rolul de "baroni de Bucureşti"

Udrea: Opozanţii Legii Capitalei au intrat în rolul de "baroni de Bucureşti"

Autor: Mediafax

19.01.2011, 12:18 32

Preşedintele PDL Bucureşti, Elena Udrea, susţine, într-o postarepe blogul personal, că aceia care se opun proiectului LegiiCapitalei o fac "pentru că şi-au intrat în rolul de «baroni deBucureşti», care au propriile lor «curţi» şi cred că nimic nu-i maipoate mişca din loc".

"Cei care se opun acestui proiect o fac pentru că şi-au intratîn rolul de «baroni de Bucureşti», care au propriile lor «curţi» şicred că nimic nu-i mai poate mişca din loc. Sunt oameni care s-audedulcit la banii foarte mulţi pe care-i au pe mână. Spre exemplu,s-a ajuns în situaţia ca Sectorul 1 să aibă un buget de 1,8miliarde de lei, în timp ce Sectorul 5 are doar 300 de milioane.Adică de 6 ori mai mult, în condiţiile în care populaţia Sectorului1 este mai mică", potrivit preşedintelui PDL.

Sedizolvă sectoarele Bucureştiului?

"Vocalul primar Chiliman uită să spună că are un buget cât alPrimăriei Generale, după ce se scad subvenţiile acordate RADET şiRATB. E normal, deci, ca Andrei Chiliman, despre ale cărui tunuri atot scris presa, să nu vrea să renunţe la postul său de acum.Exemplul tuturor capitalelor europene, fără excepţie, arată căBucureştiul are nevoie de o reformă administrativă şi chiarpolitică. Nu putem păstra acest model ceauşist desăvârşit pe vremealui Adrian Năstase: şase oraşe într-unul singur, fiecare cuaparatul său administrativ", susţine Elena Udrea pe blogul său.

Ea menţionează că, în 2004, cetăţenii Capitalei au votat AlianţaD.A. şi proiectul lui Traian Băsescu "tocmai pentru a reparagreşelile făcute de Guvernul Năstase între 2000 şi 2004". Citiţimai mult despre Legea Capitalei pe www.mediafax.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO