Victor Ponta a convocat şedinţa pregătitoare a Guvernului la ora 12.30

19 iun 2017 Autor: Gabriel Pecheanu

Secretarul general al Guvernului, Victor Ponta a convocat, luni,de la ora 12.30, şedinţă pregătitoare a Executivului, au declarat surse guvernamentale pentru MEDIAFAX.

Victor Ponta a anunţat încă de sâmbătă convocarea şedinţei pregătitoare, la care, în mod curent, participă secretarii de stat din ministere şi secretarul general al Guvernului şi în timpul căreia se stabilesc actele normative care intră pe ordinea de zi a şedinţei Executivului.

Secretarul general al Guvernului, Victor Ponta, a anunţat încă de sâmbătă după-amiază, într-o conferinţă de presă la Palatul Victoria, că, la solicitarea premierului Sorin Grindeanu, va avea o listă clară a actelor normative care nu pot fi întârziate, iar luni va avea loc o şedinţă pregătitoare de Guvern.

”La solicitarea premierului, am lucrat cu aparatul din subordinea Guvernului şi mâine voi avea lista clară a actelor normative care trebuie adoptate fără întârziere - legate de fonduri europene şi diverse acte care nu pot fi întârziate până se lămureşte situaţia. Luni va fi o şedinţă pregătitoare ca să vedem partea de avizare”, a declarat sâmbătă Victor Ponta.

 
Cuvinte cheie:
GRUVERN
, SEDINTA PREGATITOARE
, guvern
, sedinta
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide