Prima pagina

Americanii de la Symantec vor deschide un birou in Romania

Americanii de la Symantec vor deschide un birou in Romania
25.10.2007, 15:30 19

Producatorul american de solutii informatice de securitate Symantec a numit, la inceputul lunii octombrie, un director pentru Romania si va deschide oficial, pana la sfarsitul anului, biroul local, informeaza Mediafax.

"Romania este o piata buna pentru noi, ne aduce venituri si am decis sa intram oficial pe piata locala. Am numit un director de tara si speram sa deschidem oficial biroul in acest an", a declarat directorul de marketing pentru Europa de Est al companiei, Hedvig Bartha.

Oficialul Symantec in Romania este Gabriel Tomescu, care a lucrat anterior la IBM Romania.

Bartha a adaugat ca numarul angajatilor Symantec in Romania va creste in functie de evolutia pietei.

Symantec a lansat, astazi, in Romania, solutiile de securitate Norton Internet Security 2008 si Norton Antivirus 2008. Pretul de retail recomandat de producator pentru solutia antivirus este de 39,99 dolari si include un an de suport. Varianta Small Office, pentru cinci sau zece utilizatori, costa 89,99 dolari, respectiv 149,99 dolari.

Solutia de securitate pentru Internet costa 69,99 dolari si este disponibila pentru trei utilizatori. Pentru varianta Small Office, cu cinci sau zece utilizatori, preturile sunt 109,99 dolari, respectiv 199,99 dolari.

Mai multe stiri pe www.mediafax.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO