Prima pagina

Business Magazin lanseaza Biblioteca de afaceri

Business Magazin lanseaza Biblioteca de afaceri
06.03.2007, 19:03 8

Revista Business Magazin va lansa in aceasta saptamana primul proiect de rezumate de carte de management din piata media romaneasca.
Astfel, rezumatele extinse pe 12 pagini ale celor mai importante carti de management ale momentului, publicate de edituri prestigioase din SUA si Marea Britanie, vor aparea incepand din aceasta saptamana in Business Magazin.
Editia din 7 martie a Business Magazin va contine o recenzie a cartii "The Well-Timed Strategy: Managing the Business Cycle for Competitive Advantage", de Peter Navarro, profesor de administrare a afacerilor la University of California, Irvine si colaborator al unor publicatii ca The New York Times sau The Wall Street Journal. Peter Navarro explica motivele pentru care ciclul economic este un factor mai important decat se crede in general si arata cum pot fi folosite in mod avantajos fluctuatiile acestuia.
Autorul descrie o serie de strategii pentru gestionarea fluctuatiilor economice, a cresterii pretului petrolului, a crizelor monetare, a razboaielor comerciale si a fenomenelor cu implicatii macroeconomice.
Pentru fiecare dintre acestea ofera solutii de management bazate pe analize, scopul sau fiind sa transforme extrem de complexa tema a ciclului economic intr-o notiune clara si usor de manevrat. Analizele sunt completate cu exemple practice care implica nume mari din mediul de afaceri international, precum Dell, IBM, Cisco, DuPont.
Rezumatele extinse ale cartilor vor acoperi subiecte de management, marketing si vanzari, strategie si resurse umane si vor aparea in fiecare saptamana in cadrul unei sectiuni speciale a Business Magazin.
In plus, editia din 7 martie a revistei va contine si o mapa cadou pentru intreaga colectie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO