Prima pagina

Ce angajati cauta Nokia pentru fabrica din Jucu

Ce angajati cauta Nokia pentru fabrica din Jucu
31.10.2007, 15:20 13

Concernul finlandez Nokia se afla in plin proces de recutare de personal, pe care il deruleaza simultan pentru viitoarea fabrica de la Jucu si pentru unitatea de cercetare din cadrul Entreprise Solutions, joburile oferite variind de la manageri de operatiuni, pana la tehnicieni si simpli muncitori.

"Pentru fabrica de telefoane mobile din Cluj, compania va recruta muncitori pentru linia de productie, pe care compania ii va pregati cu resurse proprii, precum si alte tipuri de specialisti, cu mai multi ani de experienta in domeniul lor de competente, precum tehnicieni si ingineri de productie, personal pentru managementul materialelor si logisticii, planificarea cererii si aprovizionarii si specialisti in productie si suportul productiei. Avem nevoie de manager de gestiune, manager de operatiuni de productie si gestiune, supervizor al departamentului de livrare, manager al departamentului de livrari, manager al departamentului de logistica a materialelor, specialist in procese de dezvoltare", a declarat pentru Ziarul Financiar Anna Simai, Senior Communications Manager, Nokia Ungaria & Romania.

Tinta companiei este ca pana la inceputul anului viitor, cand este programata demararea productiei la fabrica din judetul Cluj, sa angajeze 500 de persoane, urmand ca numarul acestora sa creasca pana la 3.500 in momentul in care fabrica va lucra la capacitate maxima.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO