Prima pagina

Cosmote Romania si-a schimbat si directorul financiar

05.05.2008, 13:02 13

Cosmote Romania, al treilea operator de pe piata locala de telefonie mobila, a anuntat ca l-a numit in aceasta luna pe Costas Apostolou in functia de Chief Financial Officer al companiei, inlocuindu-l pe Antonis Kerastaris, al carui mandat in cadrul Cosmote Romania s-a incheiat.
In calitate de CFO, Apostolou va coordona o echipa de peste 100 de oameni, care alcatuiesc Departamentul Financiar al Cosmote Romania. El si-a inceput colaborarea cu Grupul Cosmote in anul 2005, ca director de Trezorerie, fiind responsabil pentru activitatile de trezorerie ale Grupului, in toate cele 5 tari unde acesta este prezent. Apostolou are o experienta de 15 ani in sectorul financiar, detinand diverse functii in cadrul unor companii din Grecia, precum Lafarge Group, Coca-Cola si Philip Morris.
In varsta de 39 de ani, Apostolou este licentiat in Informatica Aplicata al Facultatii de Economie din cadrul Universitatii din Atena si are, de asemenea, un MBA de la Cardiff Business School din cadrul University of Wales, Marea Britanie.
Cosmote si-a schimbat in acest an si directorul executiv, care ulterior a realizat si alte schimbari in echipa de management.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO