Prima pagina

Electrogrup Cluj, 2,5 mil. euro intr-un centru logistic in Capitala

27.08.2008, 19:12 31

Compania Electrogrup din Cluj-Napoca, specializata in constructii de infrastructura energetica, de telecomunicatii si civila, a investit 2,5 mil. euro intr-un centru logistic in Bucuresti.
"In conditiile unei prezente de sase ani in Bucuresti, extinderea si modernizarea centrului logistic si de productie a devenit esentiala pentru mentinerea ritmului de dezvoltare. Astfel, noul sediu a fost proiectat pentru a sustine volumul de lucrari in crestere in domeniul energetic si al telecomunicatiilor in zona de sud si sud-est a tarii", au declarat oficialii companiei.
Cladirea, cu o suprafata totala desfasurata de aproximativ 1.400 mp, este formata dintr-o hala de peste 700 mp, care cuprinde spatii de productie si depozitare, ateliere mecanice si spatii pentru birouri de aproximativ 600 mp.
In primul semestru, afacerile Electrogrup au crescut de 2,5 ori, de la 6 mil. euro la 15 mil. euro. La nivelul intregului an, firma mizeaza pe dublarea cifrei de afaceri, de la circa 13 mil. euro la 27 mil. euro.
"Ne bazam estimarile si pe cresterea capacitatilor de productie, extinderea ariei de acoperire si diversificarea portofoliului de clienti ai companiei", a declarat Teofil Muresan, CEO al Electrogrup.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO