Prima pagina

Gigi Becali a cumparat 47 de ceasuri Cartier

Gigi Becali a cumparat 47 de ceasuri Cartier
24.10.2007, 19:49 644

Patronul echipei de fotbal Steaua, Gigi Becali, a achizitionat 47 de ceasuri Cartier de la firma romaneasca Helvetansa, pentru a le face cadou membrilor echipei, dupa meciul cu Sevilla care a avut loc ieri in Spania.
Valoarea totala a tranzactiei se ridica la 200.000 de euro.
"Este un cadou facut de domnul Gigi Becali echipei Steaua pentru ca s-au calificat in Champions League. Ceasurile vor fi date miercuri (n.r. - astazi)", a declarat Adrian Ilie, managerul sportiv al FC Steaua.
"Domnul Gigi Becali a hotarat sa-i recompenseze pe membrii echipei Steaua cu ceasuri Cartier", a spus pentru Ziarul Financiar Adrian Stoican, director general al magazinelor Helvetansa.
"O parte dintre modele fusesera alese anterior si independent de noi. Au incercat sa apeleze si la un magazin din Germania, dar conditiile noastre au fost mai bune, mai ales ca si cantitatile au fost foarte mari pentru Cartier (32 piese Roadster si 15 piese Must 21 Chronoscaph)", a adaugat Stoican.
Cei de la Helvetansa spun ca, pentru ca ceasurile sa poata fi livrate in mai putin de o luna de zile, a fost necesar ca Gerard Djaoui, CEO Cartier International, care s-a aflat la Bucuresti in aceasta perioada, sa intervina personal in cadrul Cartier.
"Pot spune ca aceasta a fost cea mai mare afacere 'spot' (pe loc) pe care Helvetansa a realizat-o", spune Adrian Stoican.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO