Prima pagina

Super-subtiri, semnate Sony

Super-subtiri, semnate Sony
15.08.2008, 15:37 11

Cyber-shot T77: cea mai subtire camera foto cu zoom optic de 4x
Cu o grosime de doar 15 mm (13,9 mm in punctul cel mai ingust), Cyber-shot T77 este disponibil in cinci nuante de culoare - negru, argintiu, roz, verde si maro.
Vine cu ecran tactil LCD cu diagonala de 3 inchi
(7,6 cm). Toate functiile camerei pot fi controlate cu o simpla atingere a ecranului, scutind efortul de a cauta prin meniuri complicate si oferind in acelasi timp posibilitatea de a vizualiza fotografiile in mod landscape.
Obiectivul Carl Zeiss Vario-Tessar ofera un zoom optic 4x. Modelul T77 este in acelasi timp cea mai subtire camera foto Cyber-shot dotata cu zoom optic 4x.
Functia Smile Shutter este acum chiar mai usor de utilizat. Doar activati functia si indreptati obiectivului catre o persoana: Cyber-shot(tm) T77 fotografiaza automat cand aceasta zambeste. Tehnologia de detectie a fetei a fost de asemenea perfectionata pentru obtinerea de rezultate si mai bune, permitand acum prioritizarea adultilor sau a copiilor in timpul fotografierii si obtinerea rapida de portrete in culori cat mai naturale.
Noua tehnologie anti-clipire reduce riscul aparitiei cu ochii inchisi in fotografiile de familie sau alaturi de prieteni. In modul de utilizare Portret, Cyber-shot(tm) T77 fotografiaza persoana rapid, de doua ori la rand, eliminand automat fotografiile in care subiectul este cu ochii inchisi.
Functia Intelligent Scene Recognition a fost, de asemenea, imbunatatita. Acum, functia ajusteaza automat setarile camerei pentru a obtine imagini clare, intr-o serie si mai variata de ocazii - portrete, peisaje sau imagini macro.
Sensibilitatea ridicata (maxim ISO 3200) si tehnologia Clear RAW Noise Reduction completeaza performanta excelenta a procesorului de imagine BIONZ si ajuta la obtinerea de imagini in culori naturale, atat in interior, cat si la amurg, fara ajutorul blitului. Optimizorul de gama dinamica (Dynamic Range Optimiser - DRO) asigura o distributie mai echilibrata a luminii intre zonele puternic iluminate ale imaginii si cele cu umbre intunecate. DRO este de un real folos in situatii precum fotografierea de portrete in contra-lumina. Dupa fotografiere, utilizatorul poate rememora intreaga vacanta sub forma unui slide-show cu fundal muzical. Modelul T77 poate fi conectat la un televizor HD pentru vizualizarea in conditii exceptionale de calitate a fotografiilor.
Este, de asemenea, disponibila husa de piele LCS-THP, pentru protectie impotriva prafului si a zgarieturilor.

Cyber-shot(tm) T700: album foto digital la purtator
Subtire de doar 16,4 mm (15,2 mm in punctul cel mai subtire), noua camera foto Cyber-shot(tm) T700 poate stoca pana la 40.000 de fotografii in memoria interna de 4GB.
Ca si modelul Cyber-shot (tm) T77, T700 este disponibil in cinci nuante de culori la moda. Utilizatorul poate alege intre modele negre, argintii, aurii, roz sau rosii.
Pe spatele modelului utilizatorul nu va intalni butoane, ci doar un ecran LCD tactil Xtra Fine, de 921 000 pixeli, cu diagonala de 3,5 inchi. Acesta afiseaza imaginile la calitate foto si permite navigarea cu usurinta prin colectia de fotografii, precum si ajustarea setarilor si functiilor camerei.
Toate fotografiile sunt stocate in foldere salvate la indemana, pentru a usura descoperirea acelei imagini speciale, printre multe altele. Daca sunteti in vacanta sau in calatorie de afaceri, camera va sti cand au fost fotografiate imaginile si le va indexa automat pentru a le gasi cu usurinta mai tarziu. In modul de functionare Album, modelul organizeaza fotografiile pe categorii: bebelusi, copii, adulti - sau chiar in categoria "zambete". Cu T700 este de asemenea extrem de usoara selectarea imaginilor si incarcarea lor pe un foto-blog sau pe site-ul preferat de partajare a imaginilor.
Modelul T700 ofera si posibilitatea sincronizarii cu usurinta a modelului cu un calculator. Cu un singur clic, functia Easy Exporter a aplicatiei Picture Motion Browser transfera imaginile de mari dimensiuni pe calculator si transfera versiuni mai mici ale imaginilor inapoi in memoria camerei, pentru a permite utilizatorului sa-si poarte cu sine colectia de fotografii digitale.
Ca si T77, modelul Cyber-shot(tm) T700 utilizeaza functia Smile Shutter, tehnologie imbunatatita de detectie a fetei, functie anti-clipire si tehnologie Intelligent Scene Recognition.
Modelele Cyber-shot(tm) T77 si Cyber-shot(tm) T700 vor fi disponibile incepand cu luna septembrie 2008.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO