Profesii

Acţionarii Albalact i-au prelungit mandatul şefului de producţie, care este de 35 de ani în companie

Acţionarii Albalact i-au prelungit mandatul şefului de...

Autor: Mădălina Panaete

09.01.2015, 00:04 276
Albalact, a doua cea mai mare companie din industria locală a lactatelor, i-a prelungit cu încă patru ani mandatul directorului de producţie şi planificare Elena Nicula, care ocupă această funcţie din anul 2008.
 
„Elena Nicula lucrează pentru Albalact din 1980, este unul dintre cei mai vechi angajaţi ai companiei şi are o experienţă îndelungată şi valoroasă în domeniul producţiei de lapte şi controlului calităţii“, au declarat reprezentanţii Albalact, companie cu afaceri de 423 mil. lei (95,6 mil. euro) în 2013. În primele nouă luni ale anului trecut, compania a raportat o cifră de afaceri de circa 347 mil. lei (în jur de 78 mil. euro), iar ţinta propusă de companie în 2014 a fost de depăşire a pragului de 100 mil. euro.
 
Din funcţia de director de producţie şi planificare, Elena Nicula, 59 de ani, răspunde de prepararea produselor companiei, organizează întreaga activitate de producţie şi de planificare a stocurilor, coordonează activitatea de cercetare alimentară şi dezvoltare a tehnologiei de fabricaţie, precum şi activitatea de laborator şi de controlul calităţii, cu atribuţii de implementare a standardelor calitate şi siguranţă alimentară, arată informaţiile transmise de Albalact. Ea conduce o echipă de 130 de oameni.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO