Profesii

Annita Pakioufaki, StantonChase: Tehnicile moderne de recrutare ne ajută să evaluăm candidaţii punându-i în situaţii reale

Annita Pakioufaki, StantonChase: Tehnicile moderne de...

Autor: Andrei Cîrchelan

25.03.2014, 17:19 200

Este nevoie de tehnici moderne de recrutare pentru că cu ajutorul acestora candidaţii pot fi puşi în situaţii reale şi astfel se poate evalua mai bine comportamentul acestora, a declarat Annita Pakioufaki, managing director al StantonChase. Annita Pakioufaki a participat la ediţia zece a HR Insider a cărei temă a fost “Mijloace moderne de recrutare – reţeta unui interviu de angajare perfect”.

“Ne trebuie tehnici moderne pentru a evalua oamenii, pentru a vedea cât sunt de buni, pentru a îi pune în situaţii diferite. Trebuie să punem oamenii în situaţii reale pentru a vedea care le vor fi reacţiile. Trebuie să fim mai atenţi şi să fim siguri că acei candidaţi pe care îi prezentăm companiei sunt motivaţi şi interesaţi de companie”, a spus Pakioufaki.

HR Insider este o întâlnire lunară dedicată industriei de resurse umane organizată de ZF Corprorate, serviciul de ştiri de business cu plată al Ziarului Financiar.

Citiţi pe ZF Corporate cele mai importante declaraţii făcute de Annita Pakioufaki

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO