Profesii

​Antreprenorii români pot participa la un program de mentorat organizat de EY la Monte Carlo

​Antreprenorii români pot participa la un program de...

Autor: Claudia Medrega

03.02.2014, 16:58 240

Antreprenorii români se pot înscrie la un program internaţional de mentorat organizat de firma de audit şi consultanţă EY la Monaco, termenul limită fiind 15 martie.

Cei care intenţionează să aplice pentru acest program trebuie să fie fondatori, proprietari sau CEO ai unor companii private care există pe piaţă de minimum doi ani şi să fie responsabili pentru performanţele recente ale acestor companii.

În cadrul programului de mentorat "Ready, Set, Grow" antreprenorii îşi pot prezenta afacerea şi pot primi sfaturi de la oameni de afaceri de succes.

În urma procesului de selecţie realizat de un juriu independent vor fi aleşi şase antreprenori. Criteriile de selecţie sunt: oportunitate de dezvoltare a afacerii, spririt antreprenorial şi leadership, performanţă financiară, direcţie strategică, inovaţie şi originalitate şi filozofia antreprenorială.

Antreprenorii selectaţi vor avea şansa să fie prezenţi la evenimentul EY World Entrepreneur Of The Year organizat în perioada 4-8 iunie în Monte Carlo.

EY România a anunţat afilierea programul internaţional World Entrepreneur Of The Year, aducând astfel România în competiţia antreprenorială internaţională.Antreprenorii din România vor avea oportunitatea să intre în competiţie cu alţi antreprenori din lume în cadrul acestui program începând cu anul 2015.

Programul Entrepreneur Of The Year a fost demarat de EY (Ernst&Young) în 1986, în Statele Unite şi, începând cu anul 1993, a fost extins la nivel internaţional. În prezent, EOY se derulează în peste 50 de ţări şi premiază cei mai inovativi şi de succes antreprenori din lume.

Deţinătorii titlului EOY derulează afaceri care generează, în medie, un venit de circa un miliard de dolari şi au o rată medie de creştere de peste 17% pe an.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO