Profesii

Cel putin 1.500 de angajari la targul de joburi online

21.03.2007, 19:19 23

Myjob.ro, organizatorul targului european de joburi online, se asteapta ca la editia de anul acesta, care va dura trei saptamani, sa aiba peste 500.000 de vizitatori, cu 70% mai mult fata de perioadele normale, din afara targului. Numarul vizitatorilor unici de pe myjob.ro este de 110.000 pe saptamana, potrivit Trafic.ro.
"Ne asteptam ca peste 500.000 de vizitatori sa acceseze ofertele companiilor participante la targ. Avem experienta cresterilor inregistrate in perioada celorlalte doua targuri pe care le-am organizat pana acum", a declarat Sorin Tudor, director de comunicare netBridge, compania care detine site-ul myjob.ro. Tudor completeaza ca aceasta este prima editie a targului in care organizatorii isi propun sa familiarizeze angajatii cu standardele si cerintele companiilor europene.
In prima zi a targului de joburi online au existat 22.500 de vizitatori. "Estimam ca in perioada targului se vor face aproape 1.500 de angajari, dar aceasta cifra ar putea creste intrucat angajarile au loc si dupa incheierea tagului", spune Tudor.
Organizatorii targului au selectat cele mai accesate domenii de pe site din ultimele sase luni. Astfel, participantii la My Euro Job pot alege cele mai noi joburi postate de catre companii nationale si multinationale in urmatoarele domenii: IT, vanzari, inginerie, marketing, management, arhitectura si constructii, publicitate si PR, banci, medical si farmacie, distributie, aprovizionare si achizitii, resurse umane, servicii clienti, productie si altele", precizeaza Mariana Frincu, project manager myjob.ro.
In timpul targului vor exista mai multe oferte de angajare decat de obicei. "In general companiile vin la astfel de targuri cu o baza de date a posturilor pe care le ofera, gandindu-se dinainte la proiectele pe care le vor desfasura si implicit la oamenii de care au nevoie", spune Tudor de la netBridge.
Noutatea pe care o aduce in plus targul de joburi online este extinderea offline organizata in parteneriat cu Targul de Cariere Bucuresti. "Prin organizarea editiei offline ne propunem sa prezentam avantajele recrutarii online", spune Tudor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels