Profesii

Codrin Scutaru, fost secretar de stat şi consilier, numit Deputy Managing Director al McGuireWoods România

Codrin Scutaru, fost secretar de stat şi consilier,...

Autor: Roxana Rosu

27.02.2018, 13:52 1918

Codrin Scutaru, fost secretar de stat şi consilier al Primului Ministru, a fost numit deputy managing director al sucursalei din România a McGuireWoods Consulting, una dintre cele mai importante companii de afaceri publice din SUA

"Numirea lui Codrin Scutaru în funcţia de deputy managing director al McGuireWoods Romania este o recunoaştere a abilităţilor sale excelente de management şi advocacy, precum şi a capacităţii lui de a oferi servicii exemplare clienţilor. El aduce companiei noastre un avantaj competitiv, datorită expertizei şi capabilităţilor sale unice de a relaţiona cu stakeholderii locali, la toate nivelurile”, a spus Nadia Crişan, fondator şi managing director al McGuireWoods România, senior vicepresident International Government Relations, McGuireWoods Consulting LLC.

Codrin Scutaru s-a alăturat companiei în 2015, iar anterior a avut diferite funcţii în guvern pentru o perioadă de opt ani. El a fost secretar de stat în Ministerul Muncii, consilier pentru afaceri europene în cadrul aceluiaşi minister, consilier pentru politică socială la Cabinetul Primului Ministru, precum şi consilier al secretarului de stat pentru educaţie.

"Sunt onorat să preiau noul rol de deputy managing director al McGuireWoods România. Împreună cu Nadia (Crişan) şi echipa noastră vom oferi clienţilor excelenţă în afaceri publice, atât în ​​România, cât şi la nivel regional. McGuireWoods este o organizaţie deosebită, cu acoperire globală, şi sunt privilegiat să contribui la dezvoltarea acesteia", a declarat Codrin Scutaru.

 Înfiinţată în 1998, McGuireWoods Consulting LLC este o companie de consultanţă integrată de afaceri publice, care include relaţii guvernamentale, comunicare strategică şi dezvoltare a afacerilor.

McGuireWoods Consulting este o subsidiară a McGuireWoods LLP, firmă internaţională de avocatură de top cu peste 1.000 de avocaţi în 20 de oraşe. McGuireWoods Consulting are birouri în Washington DC.; Richmond, Virginia; Tysons, Virginia; Atlanta, Georgia; Chicago, Illinois; Raleigh, Carolina de Nord; Columbia, Carolina de Sud; Springfield, Illinois; Austin, Texas; Tallahassee, Florida şi Bucureşti, România.  

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO