Profesii

Echipa executivă a EY România s-a extins cu încă un Partener Asociat

Echipa executivă a EY România s-a extins cu încă un...

Autor: Roxana Rosu

24.10.2017, 11:18 293

Verona Cojocaru s-a alăturat EY România în calitate de Partener Asociat, în cadrul departamentului de audit, ea ocupând anterior poziţia de director în cadrul unei alte companii din Big 4. 

 „Sub influenţa tehnologiei, se conturează noi forme de organizare şi de colaborare ale companiilor şi un nou tip de societate, în care schimbarea a devenit normalitate. Organizaţiile traversează procese complexe de transformare, iar cele din zona de consultanţă şi audit financiar nu fac excepţie. În acest context, consider că integrarea tehnologiei în procesul de audit pentru a răspunde nevoilor tot mai complexe ale afacerilor, ale reglementatorilor şi ale investitorilor este esenţială" menţionează Verona Cojocaru.

Ea are o experienţă de peste 17 ani în audit financiar, contabilitate, raportare şi control şi are experienţă în servicii de consultanţă pentru companii multinaţionale, dar şi pentru antreprenori locali din diverse industrii, între care industria auto, retail şi bunuri de larg consum, energie, construcţii, producţie industrială.

Verona Cojocaru este membru al Asociaţiei Contabililor Autorizaţi (ACCA) din Marea Britanie, expert contabil membru al Corpului Experţilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi din România şi membru al Camerei Auditorilor Financiari din România. De asemenea, ea are o experienţă bogată în managementul schimbării, ocupând anterior un rol cheie în coordonarea procesului de transformare al auditului.

„Ne propunem să fim recunoscuţi pentru prestarea de servicii de audit de calitate, care să asigure o mai mare siguranţă şi transparenţă pentru investitori şi pieţe de capital, să ofere membrilor conducerii companiilor informaţii relevante şi să respecte cerinţele reglementatorilor. Ne dorim ca serviciile prestate să fie relevante azi, dar şi în viitor, şi de aceea vom continua să inovăm şi să integrăm noile tehnologii în procesul de audit şi să angajăm cei mai buni specialişti,” menţionează Alexandru Lupea, liderul Departamentului de audit, EY România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO